Word onze weldoener

Wil je met jouw bedrijf of organisatie meedoen aan de nieuwe maatschappij? Word dan weldoener van de Maatschappij van Weldadigheid. Jouw donatie komt ten goede aan de instandhouding van het unieke culturele materiële en immateriële erfgoed van de Maatschappij van Weldadigheid en maatschappelijke initiatieven in het gebied. Wij bieden aantrekkelijke sponsormogelijkheden en mogelijkheden voor exclusieve ontvangsten voor jouw medewerkers en relaties. Pakketten zijn op maat te maken, waardoor we de beste vorm bij de wensen van iedere organisatie kunnen bepalen.  Er zijn diverse mogelijkheden, variërend van (hoofd)sponsorschap, tentoonstelling sponsoren en eenmalige schenkingen. Hierover gaan wij graag in gesprek.

Dankzij onze vrienden en weldoeners kunnen wij blijven investeren in het gedachtegoed van Johannes van den Bosch en samen werken aan de idealen van onze toekomst in de Proeftuin van Weldadigheid.

Heb je interesse? 

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met Bertine Datema via b.datema@mvwfrederiksoord.nl