Het Kolonistenhuisje is een volledig ingericht vakantiehuis geschikt voor 2 tot 4 personen. Met een complete keuken en badkamer zal het u aan niets ontbreken. Rondom het huis ligt een mooi aangelegde tuin met volop (speel)ruimte en een eigen parkeerplek. Proef en ervaar het comfortabele binnenklimaat, de royale lichtinval en de verbinding met een uniek historisch landschap. Om uw verblijf compleet te maken, nemen we u graag mee op een bijzondere excursie door de omgeving.

Kosten en boeken

Het tarief voor één week is 590 euro. In de maanden oktober tot april is het huis ook te reserveren voor een lang weekend of midweek (maandag tot vrijdag). Of reserveer het arrangement ‘kolonist voor een week’ voor € 640,= (maximaal vier personen). U ontvangt dan een goodiebag met informatie over de omgeving en een excursie door de Koloniën van Weldadigheid met een elektrisch, avontuurlijk terreinvoertuig.

Tarieven:

  • € 590,= voor een week (vrijdag tot vrijdag, aankomst 16.00 uur, vertrek 10.00 uur)
  • € 297,= voor een lang weekend* (vrijdag tot maandag)
  • € 396,= voor een midweek* (maandag tot vrijdag)

*mogelijk van 1 november tot 1 april, feestdagen/vakantieweken uitgezonderd. Alle genoemde prijzen zijn exclusief toeristenbelasting (€ 1,10 p.p.p.n. en eindschoonmaak € 50,=), 1 huisdier is welkom, extra kosten € 25,=.

Bij aankomst zijn de bedden in de hoofdslaapkamer opgemaakt. Beddengoed voor de bedden op de slaapkamer boven en keukenlinnen zijn aanwezig. Badlinnen dient u zelf mee te nemen.

Voor meer informatie over uw verblijf in het Kolonistenhuisje kunt u mailen naar kolonistenhuisje@mvwfrederiksoord.nl of bellen naar telefoonnummer 06 505 644 47 (mevrouw Renée Dito).

Beschikbaarheid en reserveren