Word onze vriend

Voor 25 euro per maand word je onze vriend.  Jouw donatie komt ten goede aan de instandhouding van het cultureel erfgoed van de Maatschappij van Weldadigheid.  Daarvoor heb je het hele jaar rond gratis toegang tot Museum de Koloniehof en de wisseltentoonstellingen en heb je  recht op 10% korting op het assortiment van de Koloniewinkel. Daarnaast je de digitale versie van ‘De Star’ gratis in je mailbox.

Word onze weldoener

Wil je met jouw bedrijf of organisatie meedoen aan de nieuwe maatschappij? Wordt dan weldoener van de Maatschappijvan Weldadigheid. Houd donatie komt ten goede aan de instandhouding van het unieke culturele matieriele en immateriele erfgoed van de Maatschappij van Weldadigheid en maatschappelijke initiatieven in het gebied. Wij bieden jou aantrekkelijke sponsormogelijkheden en mogelijkheden voor exclusieve ontvangsten voor uw medewerkers en relaties. Pakketten zijn op maat te maken, waardoor we de beste vorm bij de wensen van jouw organisatie kunnen bepalen.  Er zijn diverse mogelijkheden, variërend van (hoofd)sponsorschap, tentoonstelling sponsoren en eenmalige schenkingen. Hierover gaan wij graag met u in gesprek.

Dankzij onze vrienden en weldoeners kunnen wij blijven investeren in het gedachtegoed van Johannes van den Bosch en samen werken aan de idealen van onze toekomst in de Proeftuin van Weldadigheid.

Heeft u interesse? 

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met:

Bertine Datema b.datema@mvwfrederiksoord.nl