Word onze weldoener

Dit kan je doen door voor slechts 1 euro per maand ons te doneren. Jouw donatie komt ten goede aan de instandhouding van het cultureel erfgoed van de Maatschappij van Weldadigheid.  Daarvoor heb je het hele jaar rond gratis toegang tot Museum de Koloniehof en de wisseltentoonstellingen, heeft u  recht op 10% korting op het assortiment van de Koloniewinkel en u ontvangt de digitale versie van ‘De Star’ gratis in je mailbox.

Word onze sponsor

Wilt je jouw bedrijf een maatschappelijk en cultureel betrokken gezicht geven, dan zijn er mogelijkheden om uw naam aan ons te verbinden. We bieden bedrijven aantrekkelijke sponsormogelijkheden die aansluiten op uw wensen en behoeftes. Zo kunt je denken aan extra publiciteit en exclusieve ontvangsten voor uw medewerkers en relaties. Pakketten zijn op maat te maken, waardoor we de beste vorm bij de wensen van jouw organisatie kunnen bepalen.  Er zijn diverse sponsormogelijkheden, variërend van (hoofd)sponsorschap, tentoonstelling sponsoren en eenmalige schenkingen.

Dankzij onze sponsors kunnen wij blijven investeren in het unieke verhaal van de koloniën en het materiële en immateriële  erfgoed van Johannes van den Bosch. Hiermee zijn we met elkaar in staat dit unieke verhaal te vertellen en uit te dragen. Van proefkolonie naar Proeftuin van Weldadigheid.

Heeft u interesse? 

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met:

Bertine Datema b.datema@mvwfrederiksoord.nl