Huis van Weldadigheid, met het cultuurcafé Keuken van Weldadigheid, tijdelijk open voor kunstexpeditie Into Nature en muziektheater Welstaat

Op de unieke, historische plek van de eerste proefkolonie in Frederiksoord opent in het voorjaar 2019 het beleef- en experiecentrum het Huis van Weldadigheid. Maar ook dit jaar kan men vanuit het Huis van Weldadigheid een aantal prachtige culturele evenementen beleven, waaronder de kunstexpeditie Into Nature en het muziektheater Welstaat. Tevens wordt er in het Huis van Weldadigheid tijdelijk een cultuurcafe geopend voor een hapje en een drankje.

Tijdens de opening van de nieuwe tentoonstelling van Into Nature op 30 juni wordt in het Huis van Weldadigheid het tijdelijke cultuurcafé de Keuken van Weldadigheid geopend. Een plek waar men voor of na het bezoek aan de kunstexpeditie Into Nature, die vanaf 30 juni in het Huis van Weldadigheid te bezichtigen is, kan genieten van een kop koffie of een lunch bereid met de diversiteit aan streekproducten uit de omgeving.

De Keuken van Weldadigheid is geopend van dinsdag tot en met zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Ook kan men hier kaarten verkrijgen voor Into Nature en Welstaat

Voor meer informatie, kijk op de website van Into Nature en Welstaat.