Beleef hoe het is om deel uit te maken van het unieke gebied van de Vrije Koloniën van Weldadigheid en boek uw verblijf in het Kolonistenhuisje. Het duurzaam gebouwde Kolonistenhuisje ligt in een historische omgeving met de kenmerkende landschapsstructuren van de Koloniën van Weldadigheid en is omringd door drie Nationale Parken: Het Drents Friese Wold, Het Dwingelderveld en de Weerribben. Dit maakt het Kolonistenhuisje een prachtige uitvalsbasis om de omgeving wandelend of fietsend te verkennen. Ook zijn er volop mogelijkheden om te genieten van avontuurlijke en culturele uitstapjes in omgeving.

Gebouwd volgens een energieneutraal bouwconcept loopt het Kolonistenhuisje qua comfort, duurzaamheid en energiebeheer ver vooruit op de huidige eisen. Door toepassing van zonne-energie en aardwarmte is het geheel zelfvoorzienend. Een fijne gedachte als u aan het vakantievieren bent en passend bij het gedachtengoed van Johannes van den Bosch.

Comfort en ruimte

Het Kolonistenhuisje is een volledig ingericht vakantiehuis geschikt voor 2 tot 4 personen. Met een complete keuken en badkamer zal het u aan niets ontbreken. Rondom het huis ligt een mooi aangelegde tuin met volop (speel)ruimte en een eigen parkeerplek. Proef en ervaar het comfortabele binnenklimaat, de royale lichtinval en de verbinding met een uniek historisch landschap. Om uw verblijf compleet te maken, nemen we u graag mee op een bijzondere excursie door de omgeving.

Er is sprake van proefwonen wanneer u contact heeft gehad met bouwbedrijf Broekman en zich bij hen heeft gemeld als geïnteresseerde in een ‘Koloniewoning van de Toekomst’. In de maanden oktober tot april is het huis ook te huur voor een lang weekend of midweek (maandag tot vrijdag). Via bijgaande beschikbaarheidskalender kunt u reserveren voor proefwonen.

Kolonistenhuisje Woning Energie  Verkoop

Beschikbaarheid en reserveren